"BAŠTA" doo je porodična firma sa sedištem u Zrenjaninu, koja se već dugi niz godina uspešno bavi uvozom saksijskog i rezanog cveća iz Holandije.
Firma zapošljava preko 80 radnika specijalizovanih za rad sa cvećem i za aranžiranje eksterijera i enterijera. Usled proširenja obima posla otvaraju se predstavništva u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Zemunu, Krnjači, Malom Mokrom Lugu koja su povezana kompjuterskim sistemom praćenja lagera, i u svakom momentu postoji uvid u raspoložive količine tražene robe. Kompletan asortiman je zastupljen u svim predstavništvima kako u veleprodajama tako i u maloprodajnim objektima.

Praćenjem trendova i povećanjem zahteva tržišta svoju delatnost proširuju i na nabavku kompletnog repromaterijala i prateće opreme za hortikulturu. Proizvodi se visoko kvalitetna zemlja za cveće. Nove grane delatnosti otvarale su nove mogućnosti u sklapanju poslovne saradnje sa mnogim zemljama Evrope i Azije. Bašta postaje pored cveća i direktan uvoznik repromaterijala i ostalih dekorativnih predmeta iz svog asortimana.

Vrše se i specijalizovane usluge opremanja enterijera, poslovnih prostorija i uređenje eksterijera cvećem i dendro materijalom. Uz pomoć vrsnih dekoratera aranžiraju se sale sa svežim cvećem za svečane trenutke, izrada opreme od cveća za venčanja i druge prilike.

Uspešnost poslovanja na tržištu dokazuje kvalitet i povoljne cene kao i mnoštvo zadovoljnih klijenta.

KONTAKT PODACI

Kontakt forma

Demo Options