Dodajte stil Vašem prostoru
23 Feb

Dodajte stil Vašem prostoru

Ne morate biti iskusan baštovan da uživate u lepim sobnim biljkama. Evo nekoliko sugestija za ljude koji upravo počinju svoju avanturu sa cvećem i žele da modernizuju izgled svoga doma ili poslovnog prostora a zauzeti su ili imaju malo znanja o biljkama. Sve što treba da uradite je da stvorite barem minimalne uslove neophodne za opstanak biljaka a vratiće vam lijepim listovima i cvetovima.

  

Evo nekih jednostavnih koraka da biste osmislili Vašu modernu kombinaciju.
Modernizujte izgled pomoću jednostavnog nameštaja uz dodatak biljaka u elegantnim oblogama, pažljivo odabranih boja koje koje se lako uklapaju u sve dizajnerske stilove.

 

Patuljaste sorte četinara koje se gaje u saksijama su idealni predlog za one koji sanjaju o stvaranju i zamenjuje zeleni vrt na svojim balkonima i terasama. Vrlo lako rasti i nisu zahtevne, a njihove zimzelene iglice u kombinaciji drugih biljaka će tokom godine krasti naše terase i balkone naravno uz adekvatno odabrane obloge koje će upotpuniti dobar izgled.
  

Izuzetno atraktivne orhideje mogu biti odlična dekoracija našeg doma. Samo zapamtite nekoliko jednostavnih pravila da uživate u ovom divnom cvjetu. Orhideje treba puno sunčeve svetlosti, oni ne tolerišu natopljenu zemlju - sipajte vodu u posudu tako da pokriva deo posude i stavite orhideje 10-20 minuta. Međutim, kako bi se biljka pravilno razvila, treba je đubriti.


   

Velike, moderne saksije su sigurno atraktivne i izgledaju savremeno a sigurno će Vam koristiti i linkovi ka našoj internet prodavnici na kojoj možete pronaći sve obloge iz ovog bloga.

Okrukla obloga Lilia 

Obloga Finezja

Obloga Finezja Dluto

Obloga Magnolija

Demo Options