logo
Dodajte stil Vašem prostoru
23 Feb

Ne morate biti iskusan baštovan da uživate u lepim sobnim biljkama. Evo nekoliko sugestija za ljude koji upravo počinju svoju avanturu sa cvećem i žele da modernizuju izgled svoga doma ili poslovnog prostora a zauzeti su ili imaju malo znanja o biljkama. Sve što treba da uradite je da stvorite barem minimalne uslove neophodne za opstanak biljaka a vratiće vam lijepim listovima i cvetovima.

  

Evo nekih jednostavnih koraka da biste osmislili Vašu modernu kombinaciju.
Modernizujte izgled pomoću jednostavnog nameštaja uz dodatak biljaka u elegantnim oblogama, pažljivo odabranih boja koje koje se lako uklapaju u sve dizajnerske stilove.

 

Patuljaste sorte četinara koje se gaje u saksijama su idealni predlog za one koji sanjaju o stvaranju i zamenjuje zeleni vrt na svojim balkonima i terasama. Vrlo lako rasti i nisu zahtevne, a njihove zimzelene iglice u kombinaciji drugih biljaka će tokom godine krasti naše terase i balkone naravno uz adekvatno odabrane obloge koje će upotpuniti dobar izgled.
  

Izuzetno atraktivne orhideje mogu biti odlična dekoracija našeg doma. Samo zapamtite nekoliko jednostavnih pravila da uživate u ovom divnom cvjetu. Orhideje treba puno sunčeve svetlosti, oni ne tolerišu natopljenu zemlju - sipajte vodu u posudu tako da pokriva deo posude i stavite orhideje 10-20 minuta. Međutim, kako bi se biljka pravilno razvila, treba je đubriti.


   

Velike, moderne saksije su sigurno atraktivne i izgledaju savremeno a sigurno će Vam koristiti i linkovi ka našoj internet prodavnici na kojoj možete pronaći sve obloge iz ovog bloga.

Okrukla obloga Lilia 

Obloga Finezja

Obloga Finezja Dluto

Obloga Magnolija

Demo Options

Select Theme Color
Select Menu
Select Product Effect
Select Layout Style
Select Body Image

Background only applies for Boxed, Framed, Rounded Layout

join our newsletter

Subscribe now to get 40% off on any product!