logo
Elegantne inspiracije za sve prilike
16 May

Pogledajte nekoliko primera i ideja koje možete sami ostvariti a koje ne iziskuju velike izdatke, dovoljno je da Vam se nešto svidi i budete malo kreativni.Postićete odličan efekat ukoliko unesete sebe i svoju kreativnost u ceo ovaj projekat. Bićete sigurni da je dekoracija po vašem ukusu i da su boje i oblici savršeni. 
Pogledajte šta smo izdvojila za vas i koju vrstu dekoracije možete sami napraviti i tako ulepšati svoje venčanje na jedinstven način. Potražite svoj omiljen oblik i počnite sa pripremama.

       

Za početak od materijala nam je potrebno:

Staklena posuda, vaza, čaša ili nešto drugo po vašem izboru
Cirkon traka
Patron lepak (silikonski)

                  

 U našem slučaju koristićemo srebrnu cirkon traku ( inače ima da se kupi u više boja) koja se prodaje u koturu širine 12cm i dužine 9,1m što je sasvim dovoljno  Srebrna traka daje lep blistav, atraktivan izgled, i može se koristiti za sve vrste dekoracija za venčanja kao što su pozivnice, buketi, dekoracije torti, salvetni prstenovi, nasloni stolica, vaze, svećnjaka, i još mnogo toga! Ova traka se može seći makazama u bilo kom obliku ili veličini koja vam je potrebna. Samo pričvrstite ovu  traku oko sveća, svećnjaka, vaza, ili salvete i dobićete veoma glamurozan izgled

Nestvarno a lako zar ne!
Nadamo se da smo Vas inspirisali da i sami pokušate da probudite kreativnost u sebi.

Demo Options

Select Theme Color
Select Menu
Select Product Effect
Select Layout Style
Select Body Image

Background only applies for Boxed, Framed, Rounded Layout

join our newsletter

Subscribe now to get 40% off on any product!