logo
Male čarolije aranžiranja
01 Sep

Bilo da ste profesionalac ili hobista možete koristiti sunđeraste podloge  za aranžmane u razne namene. Dovoljno je da izaberete oblik lopte, ringa (prstena/venca) ili neki poput cilindra, srca ili kupe i napravite neobičan aranžman od veštačkog cveća, ako izaberete tu vrstu sunđera. 

  

Možete izabrati i sunđere za rezano, sveže cveće, ali njega bi trebalo lagano potopiti u vodu, odnosno pustiti da sam potone i tek je onda spreman za upotrebu. Na ovaj način će biti dovoljno natopljen vodom i obezbediti dugotrajnu svežinu Vašem cveću.

 Za kreacije od veštačkog ili suvog cveća birajte specijalne sunđere koji se ne krune i prilikom stavljanja cveća oni obezbeđuju čvrstinu aranžmana.

Kugle su posebno moderne i ne previše zahtevne, potrebno je da oko kugle vežete traku koja će Vam služiti da je okačite, a potom svaki cvet rasporedite po sopstvenoj želji i trenutnoj inspiraciji sve dok se ne prekrije sva površina sunđera.

 

Svakako, savet možete dobiti i od naših zaposlenih ako ste spremni da se upustite u tu divnu avanturu aranžiranja, a opet, ako ste profesionalac, možete i Vi nama dati neki savet :)

 

Demo Options

Select Theme Color
Select Menu
Select Product Effect
Select Layout Style
Select Body Image

Background only applies for Boxed, Framed, Rounded Layout

join our newsletter

Subscribe now to get 40% off on any product!