Male čarolije aranžiranja
01 Sep

Male čarolije aranžiranja

Bilo da ste profesionalac ili hobista možete koristiti sunđeraste podloge  za aranžmane u razne namene. Dovoljno je da izaberete oblik lopte, ringa (prstena/venca) ili neki poput cilindra, srca ili kupe i napravite neobičan aranžman od veštačkog cveća, ako izaberete tu vrstu sunđera. 

  

Možete izabrati i sunđere za rezano, sveže cveće, ali njega bi trebalo lagano potopiti u vodu, odnosno pustiti da sam potone i tek je onda spreman za upotrebu. Na ovaj način će biti dovoljno natopljen vodom i obezbediti dugotrajnu svežinu Vašem cveću.

 Za kreacije od veštačkog ili suvog cveća birajte specijalne sunđere koji se ne krune i prilikom stavljanja cveća oni obezbeđuju čvrstinu aranžmana.

Kugle su posebno moderne i ne previše zahtevne, potrebno je da oko kugle vežete traku koja će Vam služiti da je okačite, a potom svaki cvet rasporedite po sopstvenoj želji i trenutnoj inspiraciji sve dok se ne prekrije sva površina sunđera.

 

Svakako, savet možete dobiti i od naših zaposlenih ako ste spremni da se upustite u tu divnu avanturu aranžiranja, a opet, ako ste profesionalac, možete i Vi nama dati neki savet :)

 

Demo Options