Slava se slavi u svakoj srpskoj porodici koja je za svog zaštitnika izabrala onog svetitelja na čiji su dan preci primili krštenje, što i potvrđuje sam naziv- Krsna slava, a mnogi izaberu i dan kada se desilo nešto važno- ozdravljenje, srećno izbegnuta nesreća, rođenje dugo očekivanog deteta i slično. Slava je jedini dan u godini kada se cela porodica okupljala u porodičnom domu. Ona se prenosi sa kolena na koleno, sa oca na sina.

Bilo da slavimo ili idemo na okupljanje za trpezom domaćina kao gosti, važno je da iskažemo poštovanje prema kući u koju ulazimo i ponesemo prigodan poklon za tu priliku. Kad smo domaćini, trpeza je prepuna raznih jela, ali je i dekoracija važna kako bi gosti imali poseban doživljaj te svečanosti. Uz sveće i svećnjake, lepe vaze i cveće svaki sto može da dobije posebnu dimenziju prijatnu za oko i potpuni užitak.


U poslednjih par godina najčešći poklon koji naši kupci nose na slavu je kombinacija pića, slatkiša i cveća. Odabere se korpa, kupac donese šta želi pored cveća da se aranžira i naši zaposleni sve to lepo upakuju u dekorativne materijale. U tim kombinacijama može da se uvrsti suvo i veštačko cveće, kao i drugi detalji poput pletenih kuglica, kamenčića, leptirića i raznih drugih pikova

slave
slave
slave

Aranžmani sa rezanim cvećem se prave u naše tri poslovnice u Zemunu, Zrenjaninu i Novom Sadu. Uvek možete izabrati neki od već spremnih aranžmana, jer pred slave se naše aranžerke dodatno angažuju, kako se nebi čekalo na pravljenje buketa, pa bude veliki izbor aranžmana različitih oblika, Vaše je samo da izaberete.

slave
slave
slave
slave

Ako ste ipak za nešto što će duže ostati kao dekoracija u domu gde idete na slavu možete da se opredelite za mnoštvo predmeta od keramike- razne figure, saksije, vaze, dekorativne posude koje su praktične, a obradovaće svaku domaćicu.

slave

Naravno, kod nas kupite i kese za flaše, pa možete pored cveća posebno pokloniti i piće. Takođe imamo i limene kutije i razne kartonske kutije koje su praktične za pakovanje, a domaćice posle mogu da ih iskoriste za odlaganje sitnica ili u limene-kekseve kolačiće…

slave
slave
slave
slave
slave
slave
slave
slave
slave
slave

Demo Options

Select Theme Color
Select Menu
Select Product Effect
Select Layout Style
Select Body Image

Background only applies for Boxed, Framed, Rounded Layout

join our newsletter

Subscribe now to get 40% off on any product!