Elegantne inspiracije za sve prilike
16 May

Elegantne inspiracije za sve prilike

Pogledajte nekoliko primera i ideja koje možete sami ostvariti a koje ne iziskuju velike izdatke, dovoljno je da Vam se nešto svidi i budete malo kreativni.Postićete odličan efekat ukoliko unesete sebe i svoju kreativnost u ceo ovaj projekat. Bićete sigurni da je dekoracija po vašem ukusu i da su boje i oblici savršeni. 
Pogledajte šta smo izdvojila za vas i koju vrstu dekoracije možete sami napraviti i tako ulepšati svoje venčanje na jedinstven način. Potražite svoj omiljen oblik i počnite sa pripremama.

       

Za početak od materijala nam je potrebno:

Staklena posuda, vaza, čaša ili nešto drugo po vašem izboru
Cirkon traka
Patron lepak (silikonski)

                  

 U našem slučaju koristićemo srebrnu cirkon traku ( inače ima da se kupi u više boja) koja se prodaje u koturu širine 12cm i dužine 9,1m što je sasvim dovoljno  Srebrna traka daje lep blistav, atraktivan izgled, i može se koristiti za sve vrste dekoracija za venčanja kao što su pozivnice, buketi, dekoracije torti, salvetni prstenovi, nasloni stolica, vaze, svećnjaka, i još mnogo toga! Ova traka se može seći makazama u bilo kom obliku ili veličini koja vam je potrebna. Samo pričvrstite ovu  traku oko sveća, svećnjaka, vaza, ili salvete i dobićete veoma glamurozan izgled

Nestvarno a lako zar ne!
Nadamo se da smo Vas inspirisali da i sami pokušate da probudite kreativnost u sebi.

Demo Options